torsdag, juni 21, 2007

Partygirl, it's time to go home


Cory Kennedy:Kult å være ufotogen sjø.

Jeg har virkelig fått nok av trynet til Cory Kennedy. Har du ikke hørt om henne? Jo, selvsagt har du det. "Myspace-fenomenet som tok verden med storm!" Ifølge resten av verden lever Cory Kennedy verdens beste liv. Der hun svermes av sine vakre venner og pene klær. Der hun beruses av et glass med vodka +++ sånn ca. hver kveld.
Ja, jeg er lei. Bloggen hennes, som ikke består av noe annet enn bilder av henne selv der hun ser ut som hun burde ha lagt seg nedpå 2 timer per dag og gjort noe med sin ufotogenitet, skriver hun om "aaaalt" det spennende som en 17-årig blogghype fra L.A kan oppleve i løpet av en uke:
Monday- got up, ate lunch, went to a party with some guys.
Tuesday- pretty much the same as yesterday..
Wednesday- ''
Thursday- ''
Friday- had an interview with NYLON, my faaav mag of aaalll tiiimes. went to a party with paris hilton. whatever.
Saturday- had a really bad hangover. went to a party
Sunday- oh my gosh, my week looks exactly the same as every other week of the year. cool! went to a party with linsday lohan. whatever, she's booooring.

I tillegg til dette legger hun også ut skannede bilder av brasilianske, japanske og hvor-i-vekk-i-staden-land som kan finne på å skrive om henne og legge ut bilder av henne. i sine respektive magasiner. Hvem gidder å kjøpe et japansk blad bare for å se bilder av en beruset tenåring? Dette var kanskje en liten overdrivelse. Men, dere skjønner poenget. Vær så snill, finn på noe nytt. Og nei, stilen din er ikke så kul.

BTW: jeg har fått med meg at det er maaange unge der ute som forguder stilen hennes og at hun er bare såå lovely. Jeg ser ikke det uansett. Personlig stil? Egentlig har hun helt sikkert en stylist som kler henne fra topp til tå hver gang hun skal ute til noen sosiale events.
Bitter? Jada

Ingen kommentarer: