mandag, juni 25, 2007

Bon Voyage



Dette skulle egentlig blitt skrevet om tidligere, men det ble liksom aldri tid. Uansett, nå er det på tide med Gilmore Girls oppsummeringen. Siste episode av Gilmore Girls ble for to uker siden vist på TvNorge. Det var trist og noen tårer ble felt. For dere som ikke er helt på fronten når det gjelder Gilmore Girls skal jeg gi dere en liten oppsummering av hva som har skjedd.

  • Når det gjelder kjærligheten til de to jentene skjedde det litt av hvert. Logan fridde til Rory. Logan skulle nemlig flytte til San Francisco fordi det nye firmaet hans skulle etablere seg der. Rory visste imidlertidig ikke hva hun skulle gjøre. Siden hun hadde fått avslag på praktikant jobben hos New York Times. Hun avslo Logan. Og Logan sa bittert farvel og Rory ble igjen i Stars Hollow ulykkelig. Lorelai og Luke er en annen historie. De hadde tidligere vært sammen. Forlovet også. Helt til Luke hadde funnet ut at han hadde en ukjent datter. Og da ble hele livet snudd på hodet. Alle bryllups-planene ble lagt på is og Luke klarte ikke bestemme seg. Dette gjorde at forlovelsen ble brutt og de ble splittet. Men, Lorelais kjærlighetsliv så ut til å gå mot bedre tider når Christopher (Rorys far) kom tilbake i livet hennes (Christopher er også en av grunnene til at det ble slutt mellom Lorelai og Luke, legg sammen to og to). De rømte til Paris etter å ha vært sammen i noen mnd og der giftet de seg. Rory ble sjokkert over at Lorelai ikke hadde sagt noe om dette ekteskapet til henne. Noen mnd senere begynte ekteskapet å skrante og Christopher beskyldte Lorelai for å fortsatt ha følelser for Luke. De skiltes som venner og Lorelai innså at hun fortsatt hadde følelser for Luke. Siste episode endte i at Luke og Lorelai ble sammen igjen.
  • Jobbmessig endte det godt for Rory. Hun uteksaminerte fra Yale og var klar til å trå til i den ekte verden. Selv om hun hadde fått avslag fra NY Times ga hun fortsatt ikke opp. Hun skrev en utallig CV'er som hun skulle sende til gud og hvermann i håp om at noen ville ta henne opp. Hun ble tilslutt bedt om å være med på presidentkampanjen til Barack Obama. Hun visste heller ikke hvor lenge hun kom til å være med der. Men det fikk tiden vise.
Du kan uansett se sesong.. 4? av Gilmore Girls på TvNorge hver dag (man-fre) klokken 14:40

Ingen kommentarer: